Proč si nechat opravit své ALU disky u nás

Disponujeme CNC obráběcím centrem určeným přímo na opravy čelních ploch leštěných i lakovaných ALU kol. Opravujeme tak poškozená ALU kola technologií, která se využívá při jejich výrobě. Zajišťujeme CNC OPRAVY POŠKOZENÝCH ALU KOL BMW, AUDI, PORSCHE, VW.

již 30 let na trhu

špičkové vybavení

prvotřídní kvalita služeb

dobrá káva i wi‑fi

Opravy ALU disků, ať už se jedná o rovnání, svařování, leštění, lakování ALU kol v Praze, doporučujeme svěřit výhradně do rukou odborného servisu. Pneuservis Mráček v Praze 8 vám nabízí nadstandartní profi služby navíc s individuálním přístupem. 

Poškozené ALU disky opravujeme odborně na hydraulickém přístroji. Všechna ALU kola se kontrolují na nejmodernějším diagnostickém zařízení HOFMANN GEODYNA OPTIMA. Poškozená ALU kola rovnáme, svařujeme, čistíme a lakujeme.  Límce i celá kola leštíme v našem leštícím automatu až do zrcadlového lesku. Pokud hledáte kvalitní a profesionální opravy ALU disků v Praze 8, náš servis je vám plně k dispozici.

REZERVOVAT TERMÍN 

PneuMracek.cz

Opravy ALU disků různých značek přímo v naší dílně na Praze 8

Vícedílná kola odborně rozebíráme a po opravě, leštění, či svaření opět smontujeme a přetěsnímePoškozená ALU kola také renovujeme a lakujeme. Lakování ALU kol provádíme odborně nejmodernější technologií a laky BBS. Opravy ALU disků v Praze provádíme přímo v naší provozovně v Praze 8 a na všechny opravy ALU kol samozřejmě poskytujeme plnou záruku. 

OPRAVY, LAKOVÁNÍ ALU DISKŮ - ATP, AUDI, BRABUS, FERRARI, LORINSER, AMG, BMW, BREYTON, BBS, WSP, GEMBALLA, TECHART, RINSPEED a ostatních ALU kol provádíme v co možná nejkratších termínech. 

KONTAKTUJTE NÁS 

PneuMracek.cz